Sleutelservice

Meest uiteenlopende variaties

Van den Broek IJzerwaren heeft de grootste collectie sleutels van de Veluwe. Van een normale kamerdeursleutel tot cilindersleutel in de meest uiteenlopende variaties. Veel sleutels liggen kant- en klaar op voorraad en anders worden ze doorgaans gemaakt terwijl u wacht.

De meeste sleutels worden gemaakt met een computergestuurde lasermachine. Veel sleutels kunnen worden gemaakt op code als deze bekend is.
Ook autosleutels voorzien van een startonderbreker kunnen wij -als deze vrijgegeven is door de leverancier- voor u maken.  Wij checken dit graag voor u!
Daarnaast worden veel profielcilinders pasgemaakt op een meegebrachte sleutel. Dit geldt zeker voor de profielcilinders van het eigen merk. Die kunnen worden gemaakt in vrijwel iedere lengte en hiervoor geldt: sleutel ’s ochtends gebracht, cilinder ’s middags klaar.

CERTIFICAAT SLEUTELS
Het bestellen van extra sleutels op certificaat verzorgen wij graag voor u. U dient hiervoor het certificaat of een copy certificaat mee te brengen.
Ook kunt u het zoek raken van uw certificaat voorkomen door deze "kosteloos" in bewaring te geven. Hiervoor dient u een legitimatiebewijs mee te nemen.

Tevens uw specialist voor sluitsystemen.

Neem contact op