Close
(0) Producten
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
CATEGORIEËN
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Over ons

  Over ons

  GBI van den Broek is een vakhandel in Ermelo en heeft een groot assortiment in ijzerwaren en gereedschappen. Een 'ouderwetse' ijzerwarenhandel met een moderne uitstraling. Het assortiment is al jaren een begrip en bestaat uit kwalitatief hoogstaande producten. Bij GBI van den Broek werkt een team van deskundige mensen die u graag adviseren over de diverse producten. Zo krijgt u uit het brede assortiment precies de producten geadviseerd die in uw situatie de beste keus zijn.

  Een zeer uitgebreid assortiment met gereedschappen, zowel hand- als stationaire machines, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, cilinders, sloten, ladders en trappen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Maar ook voor uw tuinmachines, tuingereedschap en hogedrukreinigers bent u hier aan het juiste adres. GBI van den Broek is ook het adres voor het bijmaken van sleutels of cilinders, vrijwel alle sleutels kunnen wij kopieren!

   

  Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en updates!

  Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, speciale aanbiedingen en boeiende inhoud? Bezoek dan onze Facebook-pagina en klik op 'Vind ik leuk' om deel uit te maken van onze online gemeenschap.

  Volg ons op Facebook

  Dank je wel voor je steun!