Close
(0) Producten
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
CATEGORIEËN
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Services

  Services

  Slijpen.

  Werkt u met botte zaagbladen, frezen en/of beitels? Wij bieden de mogelijkheid om uw gereedschap op een professionele wijze te laten slijpen. Hierbij staan we voor u klaar bij tuinmachines, messen en nog veel meer. Scherpe gereedschappen werken niet alleen beter maar zijn ook een stuk veiliger.

  Let op, hiervoor zal u uw producten voor een bepaalde periode moeten achterlaten, zodat wij de best mogelijke kwaliteit aan u kunen leveren. Bent u benieuwd hoelang deze periode is of heeft u een andere vraag over onze slijpservice, neem dan contact met ons op.

  Slijpservice

   

  Sleutelservice.

  Voor het dupliceren van een sleutel bent u bij GBI van den Broek aan het juiste adres. Onze grootste nevenactiviteit is het dupliceren van cilindersleutels, het assortiment is erg groot waardoor we vrijwel elke sleutel kunnen kopieren.

  Wij maken onder andere:

  • Cilindersleutels
  • Fietssleutels
  • Autosleutels met of zonder afstandbediening
  • Kluissleutels
  • Baardsleutels
  • Brievenbussleutels

   

  Stuksservice.

  Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of heb je voor jouw klus slechts één meter nodig van dat ene stuk touw, ketting of installatiekabel. Dan zit je niet te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen.

   

  Bezorgservice.

  Koop je niet in de webshop maar bij ons in de winkel dan is in overleg met ons het altijd mogelijk om je aankopen te laten bezorgen. Op een afgesproken tijdstip en locatie.

   

  Politiekeurmerk Veilig Wonen check.

  Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak! Wij kunnen helpen uw woning veiliger te maken door middel van een PKVW advies. Bijvoorbeeld op basis van goed hang- en sluitwerk, een rookmelder of verlichting in de buurt.

  Heeft u een specifieke vraag over onze PKVW advies, neem dan contact met ons op.